Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر به دنبال خرید تلویزیون هستید؛ با وجود ۴ شرکت تولیدکننده قدرتمند در جهان یک پروسه سخت در پیش دارید تا در بین مدل های های متنوعی که هر برند تولید می کند یک تلویزیون با کیفیت خریداری نمایید.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام افرالند، در وبسایت افرالند تلویزیون های ال جی، سامسونگ، سونی و شیائومی همگی در بازه قیمتی مشابه و با امکاناتی متفاوت موجود هستند؛ به همین دلیل ممکن است تلویزیونی خریداری کنید که امکانات مدنظرتان را نداشته باشد؛ یا امکاناتی را داشته باشد که شما نیازی به آن ندارید ولی با این وجود هزینه بیشتری بابت آن پرداخت کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه با ما همراه باشید می خواهیم در مورد تلویزیون های این ۴ برند توضیح دهیم تا خرید تلویزیون آگاهانه تر و مقرون بصرفه تری داشته باشید.

استراتژی تلویزیون های ال جی: نوآوری - رقابت

ال جی در تولید تلویزیون های خود یک استراتژی ثابت دارد و هر ساله به دنبال آن دست به تولید تلویزیون هایی با فناوری جدید می زند. در سال ۲۰۲۱ شاهد تولید تلویزیون های سری Mini -LED هستیم که فناوری تصویری NanoCell و Quantum Dot را با هم ترکیب کرده اند. ال جی تنوع بالایی در محصولات دارد و برای هر قشر با هر سلیقه ای چند مدل را پیشنهاد می دهد. به ترتیب کیفیت و قیمت تلویزیون های ال جی از OLED شروع می شوند، به NanoCell می رسند و در آخر تلویزیون های LED/LCD هستند.

استراتژی تلویزیون های سامسونگ: اصالت؛ خلاقیت، رقابت

سامسونگ هم وطن ال جی و رقیب اصلی آن در حوزه لوازم خانگی است؛ که تلویزیون هایی شبیه یا متفاوت از ال جی تولید می کند. در سال ۲۰۲۱ سامسونگ تلویزیون های خود را با ابتکارات جدیدی به نمایش گذاشت که در آن شاهد استفاده از ریموت کنترلی با قابلیت شارژ خورشیدی و نور مصنوعی بودیم؛ همچنین سامسونگ از یک سری تلویزیون با پنل های جدیدی رونمایی کرده است که به تلویزیون های نئو کیولد - Neo QLED معروف هستند. سامسونگ برای رقابت با تلویزیون های مینی LED ال جی این نمایشگرها را تولید کرده است که دال بر رقابت سنگین بین این دو برند کره است. 
شرکت سامسونگ تلویزیون های خود را در چند سری و با فناوری های مختلف تولید می کند که از Neo QLED شروع می شوند، به تلویزیون های QLED می رسند و در نهایت تلویزیون های کریستالی یا همان LCD/LED ها را شامل می شوند. مدل های مختلف در بازه قیمتی متفاوت وجود دارند و برای هر کاربری با هر نیازی سامسونگ تلویزیون متناسب را ارائه می دهد.

استراتژی تلویزیون های سونی: کیفیت و کیفیت و کیفیت

سونی آن قدر روی کیفیت تلویزیون های خود مانور می دهد که کاربران حاضرند برای کیفیت بیشتر قیمت بالاتری هم پرداخت کنند. سونی در اصل [برند اپل در دنیای تلویزیون ها است] چون رقابت را در اولویت های بعدی گذاشته و تمرکزش را روی افزایش کیفیت محصولاتش قرار داده است. افرادی که به سمت خرید تلویزیون سونی می روند و به تماشای آن عادت کنند دیگر نمی توانند سراغ تلویزیون برندهای دیگر بروند، دلیل این امر هم کیفیت عالی تصویر تلویزیون های سونی است؛ اما خب این کیفیت بیشتر باعث شده که سونی تلویزیون هایی با قیمت بیشتر ارائه دهد در حالی که تلویزیون های هم رده از برندهای دیگر قیمت پایین تری دارند و کیفیت سونی بهتر است.
سونی در سال ۲۰۲۱ از جدیدترین تکنولوژی پردازشی خود در تلویزیون هایش استفاده کرده است که از هوش مصنوعی پشتیبانی می کند. پردازنده XR Cognitive هوش شناختی را در تصاویر بکار می برد و به کمک آن می تواند ژانر محتوایی صوتی و تصویری را تشخیص دهد و آنالیز کند. سونی همچنین امسال برای تسهیل کاربری از Google TV در تلویزیون های خود استفاده کرده است که سیستم عامل اندروید را با کاربری راحت تر از قبل ارائه می دهد. 

استراتژی تلویزیون های شیائومی: امکانات بیشتر؛ قیمت کمتر

شیائومی تنها چند سالی است که به صورت حرفه ای در بازار فعالیت می کند؛ با این وجود به یکی از پرفروش ترین برندهای دنیا تبدیل شده است و تمام این موفقیت ها به دلیل استراتژی است که دنبال می کند. شیائومی آن دسته از کاربران را هدف قرار داده که به دنبال یک تلویزیون با امکانات بالا و قیمت پایین هستند به این ترتیب می توانند فناوری های روز را دریافت کنند و به نسبت برندهای رقیب هزینه پایین تری هم پرداخت کنند.
تلویزیون شیائومی از سیستم عامل اندروید پشتیبانی می کنند و رابط کاربری راحت تری دارند به همین دلیل بیشتر کاربرانی که نمی توانند از پس خرید تلویزیون سونی بر بیایند با توجه به قیمت پایین تر شیائومی سراغ این برند می آیند. نوآوری هایی که شیائومی در تولید تلویزیون بکار می برد باعث شده تا از فناوری های مختلفی مانند QLED / OLED  استفاده کند و تلویزیون هایی برای رقابت با برندهای دیگر مانند ال جی و سامسونگ تولید کند.(شیائومی در سال ۲۰۲۲ از تلویزیون اولد شیائومی رونمایی خواهد کرد).

تلویزیون ال جی، سامسونگ یا سونی؟ انتخابی سخت با ظهور شیائومی

اگر به دنبال خرید تلویزیون با کیفیت و قیمت مناسب هستید اما نمی دانید از کدام برند تلویزیون خود را خریداری کنید؛ در یکی از این دسته کاربران قرار می گیرید و در اینجا برای هر دسته از کاربران یک برند را با اولویت نیاز پیشنهاد می دهیم.
تلویزیون های ال جی و سامسونگ: نوآوری – کیفیت - قیمت
تلویزیون های سونی: کیفیت – قیمت
تلویزیون های شیائومی: قیمت - امکانات

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سوني تلویزیون سامسونگ تلویزیون شیائومی استراتژی تلویزیون تلویزیون های ال جی تلویزیون های خود تولید تلویزیون خرید تلویزیون تلویزیون هایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۸۰۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کولر همراه، تازه‌ترین اختراع «سونی» / عکس

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از ایسنا، این گجت جالب از روش‌های سنتی مانند پنکه‌ها و لباس‌های حجیم فاصله گرفته و راه‌حلی راحت‌تر را برای مدیریت دمای بدن در محیط‌های مختلف ارائه می‌دهد. کافی است دستگاه را در بخشی از بدن که نیازمند گرمایش یا سرمایش است، بگذارید تا خیلی سریع، دمای موردنیاز تأمین شود.

ریئون پاکت ۵ صرفا یک پنکه نیست؛ بلکه ماژول ترمو-الکتریکی با مجموعه‌ای از حسگرهاست که محیط کوچکی را در اطراف هسته مرکزی بدن شما شکل می‌دهد. این حسگرها دمای بدن، رطوبت و حتی حرکت‌های فرد را کنترل می‌کنند تا نیازهای اشخاص را برای راحتی تعیین کنند.

این دستگاه پنج سطح خنک‌کننده برای روزهای گرم و چهار سطح گرمایش برای هوای خنک‌تر ارائه می‌دهد. برای بهینه‌سازی عملکرد آن، می‌توان آن را با ریئون پاکت تگ همسان‌سازی کرد، حسگر کوچکی که دما و رطوبت محیط را تشخیص می‌دهد و داده‌ها را به واحد قرارگرفته در قسمت گردن ارسال می‌کند. این دستگاه به ریئون‌پاکت ۵ اجازه می‌دهد تا قبل از اینکه گرما یا سرما را احساس کنید، شرایط راحتی شما را به‌طور فعال تنظیم کند.

برای کسانی که کنترل دستی را ترجیح می‌دهند، برنامه اختصاصی اندروید یا آی‌اواس این امکان را می‌دهد که سطح سرمایش و گرمایش را از طریق بلوتوث تنظیم کنند. عمر باتری ریئون‌پاکت ۱۷ ساعت با یک‌بار شارژ است که برای استفاده طولانی‌مدت ایدئال محسوب می‌شود.

سیستم کنترل آب‌وهوای پوشیدنی سونی از سال ۲۰۱۹ در ژاپن در دسترس بوده و نسخه‌های بعدی آن در بازارهای آسیایی موفق عمل کردند و اکنون شاهد عرضه جهانی این محصول هستیم که بریتانیا اولین بازار خارج از آسیای آن است.

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902149 ذوالفقار دانشی

دیگر خبرها

  • سلفی جدید بهرام رادان همه را متعجب کرد
  • تبلیغات گل درشت در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی به مرز فاجعه رسیده است/ تلویزیون شفاف‌سازی کند
  • ساخت سریال‌های جدید «الف ویژه» در دستور کار تلویزیون
  • با اختراع جدید سونی هرکجا که هستید خنک می‌شوید!
  • (عکس) طرح نور باید باشد تا ظهور
  • تلویزیون درام ورزشی می‌سازد/ چرا آثار کمدی کمتر به آنتن می‌رسد؟
  • با اختراع جید سونی هرکجا که هستید خنک می‌شوید!
  • کولر همراه، تازه‌ترین اختراع «سونی» / عکس
  • رندرهای گوشی سامسونگ گلکسی F55 5G منتشر شد
  • دست پر تلویزیون برای بهار و تابستان پیش رو / سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟